Veckosummering #36

Afgelopen week heb ik mijn auto ingeleverd om de banden te wisselen en een minilekkage te laten verhelpen. Maar omdat die minilekkage onder mijn motor zat, was het geen pretje. Dat er de hele week (!) geen treinen reden en ik een handgeschakelde leenauto kreeg, was óók al geen pretje. Het was gelukkig wel een caddy, dus ik kon niks om me heen zien en ga er daarom maar vanuit dat alles en iedereen het om mij heen overleefd heeft.

Zaterdag ben ik even in Markaryd geweest en dat is gek genoeg maar een half uurtje rijden. Zo dichtbij eigenlijk. En behalve dat ik er een hele fijne fauteuil heb opgehaald, heb ik ook even een rondje gewandeld.

MarkarydMaar het was best wel warm, dus ook niet per se een pretje.
MarkarydWel mooi.

Nu ben ik begonnen aan een reeks van acht werkdagen en ik hoop dat er een samenvatting van week 37 komt, maar zo niet, dan weet je waarom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *