#204

Ik weet niet hoe het daar is, maar hier is het juli geworden. Juli! Mijn verjaardagsmaand en alles. Ik kan nog heel eventjes 34 zijn. Het mag duidelijk zijn dat dit niet mijn lievelingsmaand is, maar daar kan mijn verjaardag ook niks aan doen en we doen het er maar mee.

Het fulltime werken hakt er behoorlijk in, vooral omdat we nu niet één maar twee collega’s missen (van de vier..) om verschillende redenen. In plaats van vrijdagochtend moest ik daarom vrijdag in de namiddag boodschappen doen. Dat was qua drukte ook een prima tijdstip, maar er verdwenen wel dubieuze items die op geen enkel lijstje stonden in mijn tassen. Babybelkaasjes met verschillende Europese vlaggen erop, kladdkaka uit de aanbieding, een minipizza (terwijl we gewoon normale pizza’s zouden eten zodra ik thuis was?) Ach ja, daar is dan nu ook gewoon weer geld voor met het fulltime werken, dus dat effent zich allemaal mooi uit.

Over minder dan twee weken hebben wij ook vakantie. Maar voor die tijd krijgen we komend weekend eerst Tom’s ouders nog op bezoek en de week daarna ook mijn ouders. Die heb ik allemaal dan plusminus twee jaar niet gezien. Dus daar heb ik heel veel zin in!

Eén gedachte over “#204”

  1. Oefff, lieve Lisa, had toch gezegd dat jouw ouders zouden komen. Van jou had ik begrepen dat zij pas in Aug.hun beide vaccinaties gehad zouden hebben en dan bij jullie zouden komen.Zet ons maar lekker aan het werk , als we er zijn.
    Veel liefs, tot gauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *