Veckosummering #37

Ze zeggen dat het dinsdag is vandaag. Maar het voelt als zaterdag.
OsbyVan maandag tot en met maandag heb ik gewerkt en bovenstaande foto is van één van de ochtenden. Toen stond ik iets na zessen op een bus te wachten in Osby, zodat ik anderhalf uur later in Helsingborg aan het werk kon.

Ik ben inmiddels ook een aantal keer op de fiets naar mijn werk geweest. In Älmhult dan. En dat is fantastisch, behalve dat de wind regelmatig halverwege de dag in mijn nadeel draait. Maar daar doe je niks aan.

Omdat ik nu vooral moemoemoe ben, ga ik mijn to do lijstje snel afwerken. Dan kan ik daarna met een boekje op de bank gaan liggen en wachten op donderdag.

 

2 gedachten over “Veckosummering #37”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *