Veckosummering #35

saffraancurryIk presenteer: Een saffraancurry met pompoen en zwarte bonen. Maar vooral ook zonnestralen…

Hoewel er nog niet genoeg zon is geweest om alle sneeuw en ijs weg te smelten.. Kwam ik zondag achter. Het allergrootste gedeelte van mijn hardlooprondje was weer netjes begaanbaar, maar er is nog een stukje dat weerstand biedt. Heel goed, vind ik.

Ik ben afgelopen week voor het eerst sinds ik in Killeberg woon naar Älmhult gefietst. Het is ongeveer 10 km, dus dat valt wel mee. En behalve wat klimmetjes op de heenweg víel het ook echt mee. Binnen 30 minuten stond ik voor mijn kantoor. Ik ben nog even afwasmiddel gaan kopen, zodat het niet helemaal een nutteloze bezigheid was en toen ging ik terug.

En toen waaide het dus heel hard. En realiseerde ik me waarom het zo mee viel op de heenweg. Pfoe. En dat je dan aan het ploeteren bent en vervolgens ook nog bergop moet en dat je er achter komt dat je niet eens meer terug kan schakelen, omdat je al op het lichtste verzet aan het fietsen bent. Huilen op de fiets. Ik dacht dat ik zeker een uur onderweg was geweest toen ik eindelijk thuis kwam, maar het bleek maar 5 minuten langer te duren met tegenwind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *