Veckosummering #9

Zoals alle dagen ging ik woensdag op de fiets naar mijn werk. Op de terugweg had ik daar een beetje spijt van, want het regende harder dan ik het hier tot nu toe heb zien regenen. Mijn hardloopplannen leken daardoor ook in het water te vallen, maar rond 18 uur was het opeens droog en ben ik snel een rondje gaan rennen, zodat ik mijn Skype-afspraak van 19 uur nog (net wel/net niet) kon halen.

Op donderdag kreeg ik te horen dat we vanaf deze week tot 17 uur werken. Dat was drie dagen te laat, maar op donderdag heb ik tot 17 uur gewerkt. Donderdagavond was ik zo moe, dat ik om 19.30 uur naar bed ben gegaan. Dat belooft wat!

De laatste werkdag van de week is natuurlijk traditiegetrouw vrijdag. Om 17 uur ben ik naar huis gecrost op mijn fiets om mijn auto te halen. Met de auto ben ik teruggereden naar kantoor om een collega op te halen, omdat we waren uitgenodigd voor echte Indiase curry op het platteland van Älmhult. Na een gezellige avond moest ik door het pikkedonker terugrijden en dat is niet mijn lievelings. Maar ik heb niks geraakt, althans, heb het niet gezien. Hehe.

Zaterdag mocht ik eindelijk uitrusten. Behalve een wandeling naar de supermarkt, heb ik weinig gedaan.

Omdat de Formule 1 vanuit Japan zondag veel te vroeg begon, ben ik ook ook veel te vroeg een rondje gaan rennen. Het was zo koud dat het zeker 10 minuten duurde voor ik opgewarmd was, maar ik heb wel weer een nieuw persoonlijk Zweeds record gerend.

De één-na-laatste dag van mijn eigen weektelling moest ik gewoon weer werken, want dat is een maandag. Omdat ik ’s avonds nog naar Hässleholm moest, ben ik om 7 uur begonnen met werken. Uiteindelijk ben ik maar 10 minuten in Hässleholm geweest en kan ik over twee weken terug. Om een dingetje in mijn auto te laten verwisselen.

En vandaag is het dinsdag. Omdat ik vandaag zoveel nieuwe informatie voorbij heb zien komen, laat ik mijn avondplannen even voor wat het is. Geen Nederland – Zweden op groot scherm voor mij, maar ik ga er vanuit dat ik te zijner tijd nog vaak genoeg naar Zweden op groot scherm kan kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *