Veckosummering #8

Hallo oktober! Nog een maandje tot mijn eerste lievelingsmaand.

-Januari en februari zijn nummer twee en drie, leuk dat je het vraagt.-

Maar voor het oktober werd, hadden we nog een vrijdag 29 september. Een dag waar ik zes jaar naar uitgekeken heb, alleen weet ik dat pas sinds enkele maanden. Afgelopen vrijdag is namelijk het nieuwe album van Loney dear (tegenwoordig zonder komma en met maar één hoofdletter; #details) uitgekomen. Het heet heel toepasselijk ‘Loney dear’, dus daar kunnen geen misverstanden over bestaan verder. Maar… Dat je eindelijk naar Zweden verhuist om dichterbij je lievelingsmuziek te zijn en dat je dan twee concerten in Nederland mist. En er behalve één concert in Stockholm (500km verderop..), niks in Zweden op de planning staat. Ironisch vind ik het.

Voor de liefhebbers een linkje naar Loney dear: linkje naar Loney dear

Anders nog iets? Ik heb een ontdekking gedaan! Nadat een collega afgelopen vrijdag over chips zat te praten (…), had ik het hele weekend ook zin in chips. Maar ik wilde geen chips kopen, want die zakken zijn zo groot en daar had ik dan weer geen zin in. Zondag ben ik een rondje door Älmhult gaan fietsen en uiteindelijk kwam ik bij het chipspad in de supermarkt terecht. Zonder fiets dan, die stond gewoon buiten. Blijken ze hier gewoon zakjes chips te verkopen die preciesgrootgenoeg zijn! Kijk maar:

Mini chips En het zakje matcht ook nog eens met het schilderij achter me, wat wil een mens nog meer?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *