Veckosummering #10

Naar week 10 had ik bijna 10 weken uitgekeken. Dat deze week nu alweer voorbij is, is daarom misschien wel een beetje verdrietig. Maar daar hebben we het nu niet over.

Afgelopen donderdag ben ik ’s avonds naar Kopenhagen gecrost om een vliegtuig uit Groningen op te wachten. En niet veel later was Tom weer in Älmhult.
Lisa en TomVrijdag hebben we Höö bezocht en rondgewandeld in de herfstzon.
HerfstWe kwamen 100 van deze bomen tegen. Knalgeel, -oranje of -rood. Verder waren we niet heel succesvol in het spotten van wild, want verder dan twee eekhoorntjes kwamen we niet..

Totdat we thuis kwamen… Want daar liepen twee reeën door de straat! Weten we dat ook weer; om wild te spotten hoef ik mijn huis niet uit. Ideaal eigenlijk.

Hier maak ik een foto:
Lisa in een bosVan dit:
Zon in bos

En verder hebben we afgelopen dagen nog twee woningen bezichtigd, mijn auto bezichtigd, een winterjas en sportschoenen gekocht in Växjö, films gekeken, hardgelopen, geen pizza gegeten bij de pizzeria op zondag (want die is dicht op zondag?!) en rondjes gereden over dit soort ‘wegen’:
Ergens boven ÄlmhultDe afspraak was dat we om en om mochten bepalen of we rechtdoor, naar links of rechts wilden gaan. De meeste wegen bleken echter gewoon slingerend rechtdoor te gaan, maar we zijn wel al slingerend twee keer door het geboortedorp van Ingvar Kamprad gekomen. En éénmaal door zijn huidige woonplaats. Misschien heb ik het ooit al eens benoemd, maar je komt hier écht niet onder IKEA uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *