Werken aan een gezellig Älmhult (of niet)

In april was ik in Älmhult voor een sollicitatiegesprek. Het hele centrum van Älmhult lag toen overhoop, omdat ze het centrum graag aantrekkelijker willen maken. Ik weet niet hoe het vóór april was, maar toen was het inderdaad niet erg aantrekkelijk.

En eigenlijk is het dat nog steeds niet, want de boel ligt nog steeds open. En het is oktober inmiddels. Zes maanden zijn dat en zo groot is Älmhult niet? Ik heb me al regelmatig staan verbazen over mannen in oranje en gele hesjes die een beetje voor zich uit staan te staren en/of op papieren aan het wijzen zijn. Eén keer liep ik na mijn werk door het centrum en waren twee mannen als malloten stenen aan het leggen. Maar dat was dan ook alles, want verder gebeurt er weinig.

Tot mijn grote schrik kan je inmiddels wel weer met je auto rechtdoor (overigens, waar ik moet fietsen is mij een raadsel):Wegwerkzaamheden #ÄlmhultHeel benieuwd wanneer dit klaar is……………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *