#89

Je zou bijna denken dat het weer maandag is, na zo’n Paasweekend. Of in mijn geval vrijdag, want ik heb alle Paasdagen gewerkt. Alleen klopt het vrijdagsgevoel ook niet, want ik moet nog even door. Dus het is meer een woensdag op deze dinsdag.

Hoe dan ook. Tijd voor een nieuwe weeksamenvatting. De week bestond vooral uit hout. Zes kubieke meter hout om precies te zijn. Eerst lag alles voor ons huis op de grond en uiteindelijk lag het in stapels achter ons huis.

#89
Het gestapelde hout

Daar zijn we dus wel wat uurtjes mee bezig geweest. Ik heb vooral meters gemaakt en hout verplaatst. Tom heeft zitten puzzelen om er een stabiel geheel van te maken. Moet ook wel, want de bedoeling is dat dit pas volgende winter gebruikt gaat worden. Ik wil bij voorbaat al een aantekening maken dat we volgend jaar ook best een kubieke meter minder kunnen bestellen.

Jullie zullen begrijpen dat er behalve werk en hout weinig is gebeurd afgelopen week. Behalve dan nog één persoonlijk hoogtepuntje. Gisteren heb ik mijn eerste 10km ooit gerend. In slow motion. Dus we waren na een uur en 11 minuten pas weer thuis, maar daardoor was ik ook totaal niet vermoeid. Volgende keer sneller dus!

#89
Milla denkt er het hare van.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *