#232

Het was een stormachtige week in Zweden afgelopen week. In de nacht van donderdag op vrijdag heb ik veel wakker gelegen met een actieve baby in mijn buik en een storm buiten. En afgelopen zondagnacht was het ook weer aan het stormen. Rond half 4 werden Tom en ik allebei wakker van een dreun in/rond/bij ons huis. Was het een boom? Een omgevallen exemplaar? Tom keek uit het raam en zei dat er een trampoline in onze tuin lag. Daarna ging hij naar buiten om de trampoline weg te halen en ik dacht eerst alleen maar van ‘jaja’. Toen ik een paar minuten later iets wakkerder was, keek ik ook maar uit het raam en zag ik Tom inderdaad in gevecht met een trampoline en de wind.

#232

Dus nu hebben we alvast een trampoline voor de baby. Beetje voorbarig, maar wel heel erg ingeburgerd volgens de regels van de Zweedse cultuur.

Nee geintje natuurlijk. We hebben de eigenaar inmiddels achterhaald en hopelijk wordt dit ding binnenkort weer weggehaald. En dan zien we wel hoeveel jaar het nog duurt voor er om een trampoline gezeurd gaat worden.

Eén gedachte over “#232”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *