#88

Altijd mooi met dubbele getallen. 33 is ook zoiets. Toevallig word ik ook zo oud dit jaar. Maar daar later meer over, want dat duurt nog wel even.

Deze week hebben we in Hässleholm gezocht naar één specifieke wandelroute rondom het Hovdala slott. Het stikt daar van de wandelroutes, maar sommige zijn meer dan 20 of zelfs 50 kilometer en op een ijzigkoude zaterdagmiddag zit ik daar niet op te wachten. Op de meeste andere dagen trouwens ook niet. Wij zochten een dammslingan van 4 kilometer. En we hebben zeker 3,5 kilometer rondjes gelopen om het slott op zoek naar ook maar iets van een aanwijzing voor het begin, midden of eind van deze route en toen was ik er wel klaar mee. Niet te vinden. Mochten we ooit nog een poging doen, zal ik het dan proberen vast te leggen, want in principe was het er wel mooi. Maar ja, kou in april -waar niemand rekening mee hield- zorgt er ook niet echt voor dat ik de boel daar graag ga vastleggen op foto.

De rest van het weekend hebben we nog veel sportiever doorgebracht met rondjes hardlopen, de Formule 1 en Parijs-Roubaix. Nu is het wachten op een gezellig Paasweekend. Vol werkdagen.

Eén gedachte over “#88”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *