Veckosummering #26

Bijna op de helft van mijn eerste jaar in Zweden. Yes!

Naast de normale werkzaamheden op kantoor, ben ik donderdagavond ook naar Kopenhagen Airport afgereisd om Tom op te halen. Die niet wist dat ik op het vliegveld zou zijn. Het was even spannend, omdat mijn trein later aankwam dan zijn vliegtuig, maar gelukkig vond ik hem al vrij snel en konden we samen terugreizen naar Killeberg.

Op vrijdag konden we niet uitslapen, maar dat had een goed doel. We zijn naar de herdenkingsdienst voor Ingvar Kamprad gegaan, wat ongelofelijk mooi was. En ook een tikkeltje heftig door de aanwezigheid van zijn zonen. Ondertussen was het ook gaan sneeuwen en dat doet het nu nog steeds af en toe.

Sneeuw in Killeberg
Kan nog steeds niet geloven dat dit op wandelafstand van mijn woning is.

Verder was het weekend vooral heel rustig en veel te snel voorbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *