Veckosummering #11

Meer
Aan week 11 in Zweden is inmiddels ook weer een einde gekomen. De herfst is al langzaam over aan het gaan in de winter. Want ja, zo snel gaat dat. De komende week wordt het op sommige dagen al niet warmer meer dan 5. Aangezien ik alles onder de 10 alleen maar toejuich, kan ik mijn geluk niet op. Het wordt tijd om mijn vinröda regenjas aan de tijdelijke wilgen te hangen en verder te leven in mijn blåa winterjas.

Afgelopen donderdag ben ik op z’n Zweeds gaan fika’en na mijn werk, wat supergezellig was. Of mysig. Alleen sluit vrijwel alles in Älmhult rond 18u, want waarom ook niet?! Gelukkig probeert IKEA met man en macht om Älmhult in leven te houden en dus was Aktivitetshuset (een activiteitshuis speciaal voor IKEA-medewerkers) tot laat genoeg geopend.

In datzelfde huis ben ik zaterdagochtend een stukje gaan roeien en crosstraineren. En als ik de loopband op tijd had gereserveerd, was ik daar zondag ook gaan hardlopen. Maar omdat ik om 9.15u wilde rennen en niet pas om 10u, ben ik maar door de stromende regen een rondje gaan ehh.. watertrappelen.

Diezelfde dag besloot ik mijn avondeten ’s middags op te eten, omdat ik doordeweeks ook alleen warm eet tijdens de lunchpauze. In principe een goed idee, behalve dat ik me om half twee afvroeg waarom het nog zo licht was en of ik al naar bed kon. Ik had mijn avondeten immers al op, toch?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *