Veckosummering #12

Welkom wintertijd! Mijn lievelingstijd van het jaar. Ik was zaterdag even in de war toen ik bij het NK schaatsen hoorde dat in Nederland de tijd een uur terug gezet moest worden. Waarom heeft niemand mij dat hier verteld? Waarom heb ik er überhaupt niks over gehoord en/of gelezen? Moet ik de klok wel verzetten? Gelukkig kon mijn hulplijn in Göteborg bevestigen dat ik ook mijn klok een uur terug moest zetten. Zondagochtend bleek dat al mijn tijd-hulpmiddelen (mobiel, wekker én laptop) beter op de hoogte zijn dan ik. Goed om te weten.

Verder heb ik deze week vast weer van alles gedaan, maar ik kan het me allemaal niet herinneren. Het enige wat in mijn hoofd zit, is..

Killeberg..hoe mooi mijn auto bij dit huisje past?!

En het mooiste is nog wel dat mijn auto vanaf half november ELKE dag voor dit huisje zal staan! En dat ik vanaf half november ELKE dag hout ga stoken in mijn kacheltje. En dat ik vanaf eind december ELKE dag Milla weer ga knuffelen.

Yes! Maar echt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *