#203

Midsommar is voorbij en Midsommar was zoals voorspeld een heerlijk koele dag. Nu gaan we weer naar kortere dagen en langere nachten. Niet verkeerd als je je bedenkt dat het hier altijd wel licht lijkt momenteel. En dan wonen wij toch echt in Zuid-Zuid Zweden.

Wat hebben we dan allemaal gedaan afgelopen Midsommar weekend? We hebben geen haring gegeten, we hebben niet om een paal gedanst en we hebben ons ook niet klem gezopen. Qua integratie misschien niet heel veel punten gescoord, maar we hebben vrijdag wel mijn zusje van de trein opgepikt dus dat is toch een halve punt, zou ik zeggen. Want Midsommar breng je door met familie. Helaas voor mijn zusje was er heel veel sport op tv, dus zij had het wel zwaar bij ons. Maar tussendoor hebben we ook veel spelletjes gespeeld, onder andere Monopoly volgens de echte regels (?!). Een heel interessante ervaring.

Verder zou ik eigenlijk hier een fietsmijlpaal delen van de eerste 1000 kilometers op mijn fietsje, maar 3 kilometer voor ik dat heuglijke moment zou vieren, liep mijn achterband leeg. Ik was bijna halverwege mijn werk, dus lopen naar mijn werk of lopen naar huis was eventueel wel een optie, maar dan was ik echt heel veel te laat. Tom was gelukkig ookal wakker, dus die heeft mij en mijn fiets opgepikt en daarna ben ik maar verder gegaan met de auto. Hopelijk haal ik komende week wel eindelijk die mijlpaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *