#202

Afgelopen week was niet mijn lievelingsweek ondanks het mooie nummer hierboven.

De voorspelde 30-graden dagen hebben hun verwachting ruimschoots waargemaakt. De ellende begon donderdag al. Ik zou boodschappen doen na mijn werk en daarom was ik met de auto. Maar ik ben die auto eerst gaan omruilen thuis voor een andere auto die wél een werkende airco had, anders zat ik waarschijnlijk al te huilen nog voor ik Broby uit was.
Vrijdag zat ik in de hele dag op kantoor en moest ik een paar keer een rondje door de fabriek gaan lopen om af te koelen. In de fabriek is het namelijk altijd koel. Niet leuk in de winter, des te prettiger in de zomer.
Aan mijn fietstocht naar huis heb ik geen herinneringen, denk dat ik automatische piloot thuis ben gekomen.
En toen kwam het weekend en ben ik geen seconde meer buiten geweest. De thermometer liep op tot boven de 30 graden en dat ding staat áchter ons huis, waar vanaf de middag alleen maar schaduw is. En een bos. De keuken werd ook 28 graden warm, dus ik ben de kelder in gegaan. Het is daar maar 20 graden en ik moest zelfs op een gegeven moment een vest en een dekentje erbij halen, maar dat is helemaal prima. Gelukkig was er in de kelder genoeg te doen dit weekend. Voetbal, F1, wielrennen, noem maar op.

Al met al ben ik heel dankbaar voor ons huis met kelder en kijk ik enorm uit naar de belangrijkste dag van het jaar voor de gemiddelde Zweed, Midsommar. Met Midsommar is het traditiegetrouw slecht weer, koud en regen bij voorkeur. Echt zin in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *