#195

We naderen mijn 200e week in Zweden. Mei is het inmiddels al. Mei. Wat is er gebeurd met januari tot en met april? Mei is doorgaans niet mijn lievelingsmaand, nog meer dan april lijkt er geen houden aan de lente en de lente betekent bijna zomer en de zomer zal wel weer veel te warm worden om überhaupt een leven te hebben naast overleven. Maar goed, we zijn wel weer een hele zaterdag in de kelder bezig geweest en die kelder zou wel eens mijn redding kunnen betekenen. Het is daar koel, koud zelfs nu. We hebben zondag Formule 1 in de tv-kamer in de kelder gekeken en ik had het met drie laagjes kleding, twee paar sokken en een wollen deken nog steeds koud. Maar dat zou wel eens heel prettig kunnen zijn over een maand of twee.

In ieder geval.

#195

We zijn echt heel ver gekomen op een dag. Nog een dag, of een halve, schilderen en de kelder is wit.

Even iets anders nog, voor de Zweedse kijkers en de mensen met VPN onder ons. Dit weekend zond SVT een concert van Loney Dear uit en die kan je nog een half jaar bekijken: https://www.svtplay.se/video/30804402/loney-dear-unplugged-pa-atlantis
Wij hebben het concert inmiddels al twee keer gezien en ik denk dat we nog minstens 10 keer kijken voor het offline gehaald wordt. Het is onbeschrijflijk mooi. Maar we hadden ook niet voor niks een Loney Dear liedje voor in de kerk gekozen afgelopen 21 maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *