#192

Weer een week zonder foto, dat was niet de bedoeling, maar zo gaat dat soms.

Het enige wat ik deze week heb meegemaakt, zijn mijn fietstochten van en naar mijn werk en het enige wat ik dan zie zijn wormen en wormen ga ik niet fotograferen. Ik probeer ze wel te ontwijken. Ik vermoed daarom ook dat een aantal passerende automobilisten dachten dat ik dronken was, want het is niet makkelijk om 100+ wormen te ontwijken, maar om half acht ’s ochtends ben ik doorgaans niet dronken.

Alleen heel geïrriteerd op de hoeveelheid wormen en wat zij in vredesnaam op het asfalt te zoeken hebben?! Blijf gewoon in de grond, daar kom ik niet, dus dan hebben we beide geen last van elkaar. Zo moeilijk is het niet.

Een ander ding waar ik ook geen foto van kan maken, zijn onze ramen. Die zijn namelijk nu weer doorzichtig, nadat we ze afgelopen weekend gepoetst hebben en dan zie je dus niks op een foto. En ik stond er zaterdag ook helaas niet bij stil dat ik überhaupt nog geen fotomateriaal had, dus er is ook geen vóór-foto gemaakt.

De kelder is ook nog niet waard om op de foto te zetten, want hoewel we inmiddels wel verfspullen in huis hebben, is daar nog niks gebeurd. Maar herinner me eraan daar wél een vóór-foto van te maken te zijner tijd. Alvast bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *