#191

Wat was deze Pasen toch fijn. Een extra lang weekend, veel chocolade en een beetje sneeuw.

Ondanks dat de werkweek kort was, was ik er toch helemaal klaar mee donderdag. Al kan ik me nu al niet meer herinneren waarom. Om onduidelijke redenen zijn we donderdagavond hét debat in Nederland gaan volgen en toen ik rond een uur of drie wakker werd, was Tom nog steeds aan het kijken. Ik had een boel gemist, maar toch ook weer niet, want de uitkomst liet zich vóór het debat al raden. Onze vrijdag begon door dit alles wel wat later dan anders, maar dat kon gewoon.

We hebben elke dag gewoon precies gedaan waar we zin in hadden, als het maar in slow motion ging. We hebben stukjes gewandeld, gejogd, films en series gekeken, de ronde van Vlaanderen gekeken, paaseitjes gevonden en onze schuur/garage wat beter bekeken. Waarschijnlijk wordt dat ons volgende project. Of de kelderverdieping schilderen? Ik weet niet waar ik meer tegenop zie, dan wel naar uit kijk dat het klaar is.

Eerst maar weer een korte werkweek afvinken uit de kalender. Extra kort voor mij, want het fulltime werken wordt toch weer teruggeschroefd.

(Jeuj!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *