#139

We zijn dit keer niet alleen een week verder, maar ook een heel jaar. Een heel jaar sinds Tom naar Zweden is verhuisd! Tijd voor bloemen in huis dus, al wist Tom totaal niet wat er te vieren viel. Maar ja, we kunnen niet allemaal de agenda beheren.

#139
Hollandse tulpen, maar wel uit Zweden

Verder vloeien de dagen en weken hier nog steeds in elkaar over en schijnt het inmiddels al weer 7 april te zijn. Ik ben elke week in dubio over welk moment het gunstigst is voor boodschappen. Aangezien er in Zweden nog steeds bizar weinig maatregelen worden genomen*, probeer ik zelf de Zweden zo veel mogelijk te ontlopen. Afgelopen weekend ben ik op shitzaterdag (© Leks de Goey) boodschappen gaan halen en dat was helemaal niet zo shittie als je zou denken. Het was erg rustig en alles was zo goed als aangevuld, alleen mijn Griekse yoghurt was niet voorradig. Maar een andere Griekse yoghurt dan weer wel, dus waar hebben we het over.

De rest van de zaterdagmiddag zijn we toch maar weer eens langs wat huizen gaan wandelen. Ik heb geen idee of en wanneer en waarom we een huis gaan kopen in deze tijden, maar de lente komt er nou eenmaal aan en dat betekent elke dag verse huizen op hemnet -de funda van Zweden-. Het is erg onduidelijk of we ooit een huis gaan vinden, maar dat gewandel levert in ieder geval een tevreden Fitbit op en dat is ook wat waard.

*De weergave in Zondag met Lubach was zeer accuraat.

2 gedachten over “#139”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *