#138

En toen waren we weer een week verder zonder noemenswaardige sociale contacten. Eigenlijk zouden we afgelopen weekend de 60ste verjaardag van mijn moeder vieren. In Edinburgh. Maar dat ging niet door om een hele boel redenen, zoals dat vluchten werden gecanceld en grenzen werden gesloten. En vanwege Corona in het algemeen natuurlijk.

Ik had wel een taartje in huis gehaald zodat Tom en ik de verjaardag ook een beetje mee konden vieren. Ondanks dat de reis niet doorging, hebben we wel onze vakantiedagen laten staan en dat was heerlijk. Ik heb mijn tijd voornamelijk besteed aan het lezen van mijn huidige lievelingsboek -want nieuwste boek van Fredrik Backman in mijn verzameling-. Het was natuurlijk weer tragisch, maar toch heb ik meerdere keren hardop zitten lachen. Dus ik raad Folk med ångest van harte aan.

Vandaag ben ik weer naar kantoor gereden, ondanks dat het aantal besmettingen hier ook hoger en hoger wordt. Mijn collega-Zweden hebben het volste vertrouwen in de regering en de onzin die door de regering wordt uitgekraamd.

Misschien moet ik gewoon nog iets meer inburgeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *