Veckosummering #41

Nieuwe poef - StockholmIk heb een nieuwe poef! En ik heb er maar zes maanden op hoeven wachten. Zes maanden ben ik wekelijks langs de IKEA Fynd geweest. Week na week na week na etc. Met af en toe ook een bezoek aan de normale IKEA vestiging om naar de showmodelpoef te kijken. Geen idee wat ik nu met mijn tijd moet..

Nee, geintje.

Ik weet PRIMA wat ik met mijn tijd moet doen. Namelijk; werken, stofzuigen, eten en slapen. Meer dan dat heb ik ook niet gedaan afgelopen week. Ja, ik heb ook wel veel gefietst van en naar mijn werk, omdat ik naast maandag tot vrijdag ook zaterdag en zondag moest werken. #aaaaaaargh Begrijp niet hoe ik dat overleefd heb PLUS dat ik vandaag ook alweer aan het werk ben. Eigenlijk is het maar goed dat de poef in huis is, scheelt toch weer een uurtje struinen per week.

Eén gedachte over “Veckosummering #41”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *