#221

Hallo wintertijd! Mijn lievelingstijd is dit jaar nog beter, want onze bebis wordt in deze tijd geboren! Gelukkig (hopelijk?!) zal dat nog wel even duren.

Wintertijd in Zuid-Zweden betekent dat ik nu weer ongeveer een weekje in het licht naar m’n werk kan rijden. En terug in het pikkedonker. Dus opzich verandert er op de terugweg weinig. Eerst werd ik verblind door de zon en nu is er überhaupt niks meer te zien in het donker.

Over afgelopen week dan. Mijn zusje was eindelijk weer op bezoek! Donderdagavond kwam ze aan na mijn bedtijd (ca 20 uur, of eigenlijk, hoe eerder hoe beter) , maar Tom was zo lief haar op te halen van het station. Vrijdag werkte ze nog een dagje vanuit huis met Tom terwijl ik op kantoor zat, maar zaterdag konden we echt genieten. Van echt helemaal niks. De zon scheen ook nog eens, dus dat was dubbelgenieten. Zo mooi buiten en wij hoefden alleen maar een heleboel Ik Vertreks te kijken binnen.

Op zondags moest ze wel terug naar de grote stad, maar volgende maand komt ze alweer terug. En dan bedoel ik december, want het is natuurlijk al november en alles inmiddels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *