#157

Ik weet dat er bizarre temperaturen in Nederland zijn (/geweest), maar ik trek die 30+ hier in Zweden ook echt heel slecht. Ons huis wordt ook vrij warm, maar in tegenstelling dat mijn flatje in Nederland, koelt het ’s avonds ook weer genoeg af. Dat dan weer wel.

Door de hitte gebeurt er hier alleen heel weinig. Wat we nog wel doen, gaat traag. En omdat we inmiddels in de plintenfase zitten, zie je niet eens wat we doen. Maar toch ook weer wel, want jemig, zo’n kleine plint maakt me toch een wereld van verschil. Dat is eigenlijk ook precies de reden waarom ik de plinten van de vorige eigenaren weg wilden hebben, dat waren gewoon gruwelijke tierelantijnplinten. En ik wil basic, dus nu hebben we basic.

#157
Zowel onder..
#157
..als boven.

Maar vergis je niet, dat we nu één kamer met plinten hebben, wil niet zeggen dat we snel door de plintenfase heen zullen zijn. Er moeten nog twee (slaap-)kamers, een woonkamer, keuken én hal. Maar die laatste drie moeten eerst nog door wat andere fases heen… Wordt vervolgd dus. Maar waarschijnlijk niet komende week, want er is ondertussen ook 7 kuub hout geleverd om de winter door te komen en alle 7 kuubs hout moeten nog gestapeld worden, dat zullen ook wel minimaal 7 avonden werk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *