Veckosummering #50

Week 52 nadert nu rap. Nog even en ik ben een heel jaar in Zweden.
zomeractiviteitenMaar voor het zover is, moet ik het eerst nog even hebben over week 50. Zo spectaculair als week 49 was het niet, want na mijn verjaardagsweekend heb ik alleen maar gewerkt. Tot en met gisteren zegmaar. En daar heb ik verder weinig over te zeggen, dus laten we het over het weer hebben.

Ik kijk al maanden een paar keer per dag op smhi.se om te zien of er al wat regen aankomt. En vooral LAGERE temperaturen. Maar het ziet er nog niet zo goed uit. Ik word ook met de dag wanhopiger, want wat moet je met deze temperaturen? Ik kan niet naar mijn werk fietsen, ik kan niet hardlopen, zelfs wandelen is geen leuke bezigheid meer. Maar goed, we hebben ook een eindeloze winter gehad, dus ik zal het er maar mee doen. Het goede nieuws is dat Midzomer al bijna een maand geleden is, dus heel lang kan het niet meer duren. Tot die tijd lig ik op mijn vrije dagen binnen met de tour en met alle kookprogramma’s die ik kan vinden op het wereldwijde web.

(Er is hier geen 24Kitchen, echt HEUL jammer.)

Ohja, en met Star Trek, daar zijn we eergisteren mee begonnen. Deze serie is volgens Tom ‘realistischer’ (dan mogelijke andere ruimte series, gok ik?). Maar na 3 afleveringen kan ik wel concluderen dat die realiteit erg bizar is af en toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *