Veckosummering #49

Afgelopen zaterdag was ik jarig en daarom bij deze een samenvatting van mijn verjaardagsweekend.

Eerst kreeg ik ’s ochtends een superlekker ontbijtje, maar omdat ik nog sliep zijn daar geen foto’s van.
in de auto (2)Toen ik eenmaal wakker was, zijn we in de auto gestapt.
op de boot (2)En vervolgens ook op een boot.
in denemarken (2)Want het weekend hebben we in Helsingør (Denemarken) doorgebracht!
parkeren op straat (2)Denen blijken een beetje raar te zijn, want ze parkeren gewoon op straat. Aan beide kanten van de weg ook nog eens. We zijn uiteindelijk slingerend over de weg bij ons hotel aangekomen. Daar hebben we eerst wat tijd in de sauna doorgebracht.
in het restaurant (2)En daarna hebben we lekker gegeten. Hoewel de bediening zo zo was. Omdat we vrij vroeg uitgegeten waren, hebben we ’s avonds ook nog even rondgedobberd in de jacuzzi.
bij de zee (2)Dag 2 van mijn verjaardagsweekend hebben we eerst ontbeten met zelfgemaakte pannenkoekjes. Daarna hebben we nog meer van Helsingør bekeken en het was nog heerlijk bewolkt in de ochtend!
verlate verjaardagstaart (2)En omdat er zaterdag iets mis was gegaan met de planning, heb ik op zondag mijn verjaardagsgebakje gegeten. Met chocolademousse-vulling!
weer bij de zee (2)’s Middags brak de zon toch weer door en omdat we allebei alleen maar heel erg moe waren, zijn we bij de zee gaan liggen.
Uiteindelijk heb ik Tom achter gelaten op het vliegveld van Kopenhagen (maar niet getreurd, hij is alweer terug!) en ben ik naar huis gereden.
op weg naar huis (2)Zweden❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *