Veckosummering #34

Pasen overleefd. Week vrij overleefd. Ok, dat was ook niet zo heel ingewikkeld misschien.

Hoewel ik in een vrije week het liefst zo weinig mogelijk doe, hebben we niet dat gedaan. We zijn o.a. in Malmö geweest, we hebben lekker gegeten in Markaryd en we hebben een aantal wandelingen in de vrij directe omgeving van Killeberg getest.

De ene wandeling was wat kouder dan de andere.
OsbyDit was bijvoorbeeld in Osby. En aangezien ik in gemeente Osby woon, is dit dus heul dichtbij.

BreanäsDit was dan weer iets verder weg, maar ook zeker de moeite waard. Maar als je twee wandelroutes gaat combineren, moet je wel goed blijven opletten wanneer je van de een in de ander overgaat en vice versa. Kwamen we net niet op tijd achter, maar ach, het was lekker weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *