Veckosummering #33

WarschauVorige week was ik een paar dagen in Warschau voor een project van mijn werk. Omdat we genoeg te doen hadden, heb ik niet heel veel meer gezien van Warschau dan bovenstaande. Het uitzicht van onze hotelkamer.

Naast de hotelkamer en het kantoor van mijn Poolse collega’s, heb ik eigenlijk alleen maar restaurants gezien en dat was niet heel vervelend. In het gebouw linksboven op de foto kan je heel lekkere sushi eten bijvoorbeeld. Verder heb ik ook een heul lekkere pasta met gamba’s gehad en verrukkelijke gevulde inktvis met gegrilde groentes. ’s Ochtends lagen er bij het hotelontbijt naast de normale broodjes en beleg ook crêpes gevuld met cottage cheese. Jummie.

Inmiddels ben ik gewoon weer in Killeberg en is het hier alweer de hele dag aan het sneeuwen en kan ik mijn hardloopschoenen weer gaan opbergen. Doei Lente, tot volgend jaar ofzo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *