Veckosummering #27

En toen zat mijn eerste half jaar er weer op. Ik ben op 8 februari nog op bezoek gegaan bij de mensen die mijn eerste woning voor mij hadden gevonden. Ik vond ze al aardig voor ik ze kende, maar ik vind ze nu helemaal fantastisch aardig

Verder heb ik me vooral bezig gehouden met sport.

Kijken natuurlijk. Want er blijft weinig tijd over om zelf iets aan lichaamsbeweging te doen als de Olympische Spelen in volle gang zijn. Afgelopen weekend lag ik daarom van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag op mijn bank met twee of drie livestreams op mijn laptop. Het zag er ongeveer zo uit:
MillaBehalve dan dat IK onder het kleedje lag en niet Milla.

Wel een toepasselijke kleur natuurlijk, al ben ik behalve voor Nederland ook voor Zweden, Duitsland, Noorwegen, Frankrijk of gewoon voor niemand/iedereen als ik bijvoorbeeld snowboarden kijk. Dan mag iedereen winnen. Behalve de Amerikanen en de Russen dan, die mag ik niet zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *