#231

Of eigenlijk 231+1, want zo tellen ze de zwangerschapsweken ook en in mijn leven gebeurt weinig anders dan zwanger zijn en alles wat daarbij hoort. En het is woensdag en geen dinsdag meer. En wat is het verschil ook eigenlijk he? Ik zie het niet zo. Behalve dat ik op dinsdags vaak mijn ziekenhuisafspraken heb én daarnaast mijn 4 uren moet werken. Dat zijn twee activiteiten voor één dag en dat is er tegenwoordig gewoon één teveel. Daarom (eenmalig*) een blog op woensdag.

Ik merkte het afgelopen weekend ook. Op zaterdags heb ik mijn haren gewassen, zodat ik op zondags even naar de supermarkt kon wandelen. Beide activiteiten op één dag is geen optie blijkbaar. Het zal wel door die eerder genoemde zwangerschapsweken komen, want we zitten inmiddels op 33+3 en dat komt akelig dicht in de buurt van hoogzwanger. Volgens mij rekenen ze dat vanaf week 35 hier in Zweden, dus nog even geduld.

We hadden vanwege 6 januari gelukkig wel een extra lang weekend, dus ik heb af en toe ook wat kunnen aanrommelen met mijn BB-väska -de vluchtkoffer, maar dat is een vrij domme naam- en ik maak vast lijstjes voor wat we niet moeten vergeten als we per direct naar het ziekenhuis moeten. Dat is vooral Milla natuurlijk, dat beestje mag niet mee helaas, maar ze heeft wel brokjes en water nodig natuurlijk.

Mijn brein werkt niet echt mee om hier nog een afgerond, samenhangend verhaal van te maken, dus dit is het.

Tot volgende week.

*vast niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *