#215

Wat is nou een half jaar op een mensenleven? Niet bijzonder veel, maar toch vind ik het wel bijzonder dat we vandaag een half jaar getrouwd zijn.

#215

Soms voelt het als gisteren, meestal voelt het als vééél langer geleden. Maar hoe dan ook een dag om nog vaak aan terug te denken. En ik hoop dat we ook snel een keer terug kunnen naar Åre en dat we dan wat langer kunnen blijven. De komende winter zullen we daar nog geen tijd voor hebben en is het vanwege mijn groeiende buik misschien ook niet de allerleukste bestemming. Al kan ik prima een hele dag naar de sneeuw kíjken natuurlijk. Maar laten we vooral hopen dat we over een aantal jaar ook met een klein hummeltje terug kunnen gaan. We hebben afgelopen maart genoeg kleine hummeltjes op kleine skietjes voorbij zien glijden en er is niet veel schattigers dan dat. Maar ons eigen hummeltje zal komende maart nog iets te klein zijn om op skietjes te zetten.

Over afgelopen week kan ik verder kort zijn. Ik heb gewerkt en ik heb geslapen. Week 18 is misschien wel eindelijk de week dat alles beter wordt, maar dat laat ik volgende week weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *