#208

Er zijn zoveel sporten om te volgen momenteel, ik heb helemaal geen tijd om te schrijven. Er zijn ook bijna geen sporten die ik níet leuk vind om te kijken helaas. Alleen alles met paarden mag van mij wel weg. Na een dag werken moet ik nu nog veel inhalen, goud in Nederland én Zweden vandaag. En ja, dat werken is dus weer begonnen sinds gisteren. Een week vakantie zonder plannen tijdens de eerste week van de Spelen was achteraf toch goed gepland. Misschien moet ik ook al iets vastleggen voor februari 2022..

Toch even kort. Eén dag ben ik wel uit huis geweest, toen het eindelijk was afgekoeld (en eigenlijk ookal regende) zijn we naar Karlskrona gegaan. Een stadje op anderhalf uur rijden van hier. Niet eens zo ver en ook nog een mooie weg, dus win win.

#208

Karlskrona heeft veel water en veel eilanden, maar wij zijn op het droge gebleven. Een volgende keer wil ik ook wel wat eiland hoppen, al zal dat misschien dan wel volgende zomer worden aangezien ze volgens mij alleen in de zomer rondvaren (en die is nu voorbij, yes!). Maar ook de wandeling was meer dan geslaagd. Mooie oude gebouwen, heel lekker eten en nog lekkerder ijs. Heel veel ijs in Karlskrona, een aanrader dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *