#199

Precies een jaar geleden was Tom jarig. En dat is ‘ie vandaag ook. Heel toevallig. Hiep hiep hoera!

Precies een jaar en vier dagen geleden kochten we een huis en kregen we de sleutels. Daarna bestonden onze weken en maanden uit behang, verf, gipsplaten, laminaat en meer van dat soort vermoeiende ongein. Ik was afgelopen weekend ook best moe na een rondje rennen in de zon, maar ik was tegelijkertijd ook héél erg gelukkig met het feit dat we nu niet elke dag van elke week van elke maand met ons huis bezig hoeven te zijn. Nu hoeven we hier alleen maar heel fijn te wonen..

#199

..en doen deze twee regelmatig verstoppertje. Zo gezellig om rondjes in je huis te kunnen lopen. Dit gaat op mijn verlanglijstje voor een toekomstig nieuw huis.

Precies een jaar en een paar maanden geleden zijn we met z’n allen in een pandemie beland. En wij hebben er veel over gelezen, maar in de praktijk merkte je er hier niet veel van. Tot afgelopen weekend! We waren even in de IKEA voor wat noodzakelijke en minder noodzakelijke items en omdat we er rond lunchtijd waren, gingen we lunchen.

#199

Maar je mag maar in je upje aan één tafel. Onze eerste echte ervaring met de gevolgen van de corona-crisis. Echt fijn om dat nog even mee te pakken voor het straks eindelijk/hopelijk voorbij is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *