#188

Ik ben weer eens wat later vandaag, want het is tegenwoordig nog licht als we om 17 uur klaar zijn met werken. Het is zelfs zo lang licht na 17 uur dat we nog een rondje kunnen rennen zonder in het pikkedonker thuis te komen. Dus dat hebben we gedaan. Alleen heeft Tom een rondje gevonden dat ik persoonlijk iets overdreven lang vind voor een doordeweekse avond, maar anders wilde Tom niet mee.

#188

Zoals je ziet overdreven veel kilometers en aangezien we ditzelfde rondje -maar dan de andere kant op- afgelopen zondag ookal gerend hebben, voelde mijn benen superwaardeloos aan de eerste 8 kilometers. Daarna ging het wel lekker, maar toen waren we weer thuis.

Onderweg zagen we veel ganzen, wat roofvogels en 7 reetjes. Toch is dit wel één van de allergrootste voordelen van wonen in het land waar we wonen. Mensen kom je namelijk nauwelijks tegen.

En nee, ik vind het niet vreemd dat ik me altijd zo moe voel met dit soort fratsen. Gelukkig hadden we nog wat vakantiedagen staan, dus volgende week hebben we een paar dagen extra vrij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *