#185

Het pak sneeuw waar ik het vorige week over had, was ook echt een PAK sneeuw. Meer dan 20 centimeter viel er op één dag. Supermooi, maar ook superoverbodig aangezien we sinds die dag alleen maar plusgraden hebben gehad. Inmiddels is een groot deel dan ook weer weggesmolten en we kunnen alweer een paar grassprietjes achter ons huis zien.

Hoewel smeltend sneeuw natuurlijk ongelofelijk verdrietig is, zijn er ook wel voordelen. Op zaterdag zijn we naar Emmislöv gerend en weer terug en zondag zijn we naar Njura gewandeld. En weer terug. Anders waren we nu nog in Njura en dan had ik niks kunnen typen, want ik neem mijn laptop nooit mee op wandelingen. En bovendien is er niks in Njura. Ook niet in Emmislöv trouwens. Maar de ene bestemming ligt 4km van ons huis en de andere 6km, dus dat is ideaal.

#185

Degene die Tom kan vinden, krijgt 10 punten.

Een ander groot voordeel van smeltend sneeuw is dat ik weer kan fietsen naar kantoor. Zelfs met een klein zonnetje rechts van me op de heenweg én de terugweg. Het is niet veel licht, maar het is in ieder geval ook niet meer donkerdonker. Toch fijn als je soms nog wel wat ijs moet ontwijken op het fietspad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *