#146

We komen steeds dichterbij de dag dat wij de sleutels krijgen van ons nieuwe huis, maar eerst was het nog hemelvaart. Aangezien reizen met de trein zeer wordt afgeraden, maar de gemiddelde Zweed waarschijnlijk alsnog hoestend en proestend dat ding in gaat, ben ik donderdag naar Göteborg gereden om mijn zusje op te halen voor een weekendje Skåne.

#146
Via de zee naar Skåne

Göteborg ligt niet echt om de hoek, dus ik zat de hele donderdag in de auto. En eigenlijk vrijdag ook, omdat we toen pakketjes moesten halen in een andere stad hier veel te ver vandaan. Er stonden zogenaamd geen duidelijke adressen op de pakketjes. Of de Zweedse post heeft er gewoon allemaal geen zin meer in.

De hele zaterdag hebben we vervolgens op traditionele wijze op de bank doorgebracht. Het is ons gelukt om het hele seizoen 4 van de Belgische Mol erdoorheen te jagen. Prachtige tv. Maar we moesten ook wel uitrusten, want zondag zaten we weer de hele dag in de auto om zusje weer terug te brengen naar Göteborg.

#146
De rapsvelden zijn momenteel geler dan geel

Gelukkig reed Tom ook mee zondag, dus kon ik nog iets meer genieten van de rapsvelden. De vier vrije dagen zijn voorbij gevlogen. Op naar de volgende vier vrije dagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *