#95

Er was er een jarig, hoera hoera! Dat kun je niet zien, want dat was Tom!

Afgelopen zaterdag konden we gewoon weer samen een verjaardag vieren. Dus ik heb geen fratsen meer hoeven uithalen met cadeautjes via collega’s doorgeven. Dit jaar waren er echter wel andere fratsen. Want terwijl Tom dacht dat we rustig met z’n tweeën de dag door zouden brengen, waren ondertussen zijn ouders vanuit Nederland onderweg.

Vrijdagavond kwamen zij al aan.. En ik wist dat wel, maar Tom niet. Dus die was even een stuk gaan fietsen precies op het moment dat zij hier zouden zijn. Aangezien ik niet van het verbieden ben, heb ik hem ook gewoon lekker laten fietsen, want de verrassing zou er niet minder om zijn.

Zaterdag was de echte verjaardag en die brachten we deels door in de IKEA voor een prachtig cadeau voor in onze tuin -foto’s volgen vast later nog-. En deels in de Zweedse natuur waar we een stukje gingen wandelen.

#95
Altijd mooi bij Gustavsfors

In tegenstelling tot Nederland hadden wij een aangename 20 graden op zaterdag. De hitte was twee dagen vertraagd, maar ook die hebben we overleefd. Ik vooral omdat ik de hele dag op kantoor zat, dat scheelt altijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *