#69

Het is decembertijd! En niet alleen dat. Het is ook biathlontijd!

Ok, december is bij lange na niet mijn favoriete maand. Ik denk zelfs dat ‘ie helemaal achteraan het rijtje met lievelingswintermaanden zou komen, maar toch. Over 2 weken en 3 dagen kan ik mijn ouders al ophalen van het vliegveld. Over 2 weken en 4 dagen haal ik dan ook mijn zusje van het treinstation. En als we dan toch bezig zijn met weken tellen, over 3 weken en 2 dagen haal ik Tom weer op en 3 dagen later komen er ook nog eens vrienden bij om het nieuwe jaar te vieren. Niet verkeerd voor december.

Wat ook niet verkeerd is, is dat de opening van het biathlonseizoen weer perfect aansluit op het einde van de F1. De hele zondagmiddag hebben Milla en ik ons vermaakt met biathlon uit Pokljuka. En ook een beetje met het langlaufen uit Lillehammer.

Verder heb ik afgelopen week ook besloten dat ik maar beter weer aan het tekenen ga. Daarom heb ik 2 tekeningen gemaakt afgelopen week, maar omdat de 2e in het weekend is gemaakt en er hier NUL zon is geweest afgelopen weekend, was het compleet onmogelijk om een foto van de 2e tekening te maken. Maar in ieder geval:
208/11/282018/11/28

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *