#66

Je zou misschien denken dat afgelopen week een doodnormale week  in november was. En opzich is dat ook zo, maar het was ook mijn verjaardagsweekend! En opzich ben ik meestal in juli jarig en vier ik het ook nog wel eens in januari, maar een verjaardag in november sla ik zeker niet af. Dus zo gebeurde het dat ik vrijdag op weg ging naar Göteborg. En vervolgens zaterdag naar Uddevalla.

Het idee was dat we daar een paar uur in een sauna zouden gaan zitten afgewisseld met een bezoek aan de jacuzzi, maar we waren veel te vroeg, dus moesten we eerst lunchen.
#66Uiteindelijk mochten we naar onze kamer, maar dat bleek een huisje te zijn. Met DIT uitzicht:
#66En het heeft dan wel het hele weekend geregend en het was grauwer dan grauw, maar zelfs dan is de westkust van Zweden het allermooiste van alles.
We hadden vanuit de sauna en jacuzzi hetzelfde uitzicht. In ieder geval tot een uur of 4, want daarna werd het donker. Oh, Zweden..
Toen het nóg donkerder werd, hebben we ons naar het restaurant verplaatst.
#66Dit was mijn superlekkere verjaardagstoetje.
#66En de volgende dag was dit mijn superlekkere verjaardagsontbijt.
En hoewel we toen het hotel weer moesten verlaten, was het verjaardagsweekend nog niet voorbij. We zijn nog naar één van mijn lievelingsmusea geweest:
#66Het nordiska akvarellmuseum!
#66Hele mooie tentoonstelling van Maria Nordin.

En toen ben ik weer op huis aan gegaan en nu moet ik nog 2 maanden en 1 dag wachten voor ik weer mijn verjaardag kan vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *