Veckosummering #47

Oef, het is alweer juli. Mijn echte verjaardagsmaand en alles. En mijn 47e week in Zweden zit er dus weer op. Nog even en mijn eerste jaar is voorbij. Dus het wordt ook wel tijd om na te denken over wat te doen na 52 weken? Al kan ik ook gewoon doortellen natuurlijk.

Interessante materie.

Behalve dat Tom inmiddels ook aan het werk is, hebben we niet veel gedaan. Alleen zaterdag zijn we op pad gegaan naar Kristianstad en als je daar toch al bent, kan je net zo goed doorrijden naar de zee. Dus daar hebben we even gezeten. Aan de zee. Helemaal prima. En eigenlijk is het zo dichtbij dat ze het hier wel Killeberg aan Zee kunnen noemen.

(Maar er zijn geen foto’s van, amateur dat ik ben.)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *