Veckosummering #45

Week 45 was weer een enerverende week. Met bezoek uit Nederland en Göteborg. En een bezoek aan het IKEA Museum en een Elandenpark. We hadden geluk in het park, want er waren baby’s:
Baby ElandSnoezig hoor. Denk dat dit formaatje eland het enige formaat eland is wat mijn auto zou overleven in een botsing. Toch goed om te weten.

Verder heb ik vooral voetbalwedstrijden gekeken en voor de meeschrijvers ben ik dit jaar vooral voor België en ook wel Zweden. Tot nu toe gaat mijn pool op het werk erg aardig -gedeeld vierdes-, terwijl ik het toch zonder enig logisch redeneren heb ingevuld. Volgende week een nieuwe update over de stand van zaken.
En volgende week ook een samenvatting van de eerste week samen met Tom. Die ik morgenmiddag hier verwacht en die pas na de zomer weer naar huis gaat. (!!!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *