Veckosummering #32

Ik moest afgelopen week tot 19 uur werken, behalve vrijdag toen ik om 5 uur uit bed moest om met de bus naar Helsingborg te gaan. Alles bij elkaar had ik afgelopen week daarom weinig energie om iets te ondernemen.
Week 32Heb op zaterdag en zondag vooral op de bank gelegen met dit uitzicht.

Maar ik ben wel weer gaan proefhardlopen. Kan natuurlijk niet gelijk weer normaal beginnen na al die sneeuwweken hier. Mijn gebruikelijke rondje is bovendien ook nog steeds een langlaufbaan, dus ik ben over de weg naar Hallaryd gaan rennen. Die weg wordt vrij snel onverhard en dat rent toch prettiger dan asfalt. Behalve dat ik na ongeveer 2 km op een ijsbaan terecht kwam. Omdat ik nog een reis op de planning had staan, waar ik geen gebroken benen bij kan gebruiken, ben ik maar weer omgekeerd.

Nu bevind ik me in Warschau. Weer eens wat anders, maar daar hebben we het volgende week wel over.

Eén gedachte over “Veckosummering #32”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *