Veckosummering #30

Na het bezoek aan Malmö vorige week dinsdag ben ik nóg een grote stad gaan bezoeken afgelopen week. Vrijdag ben ik naar Göteborg gereden om daar om 17u precies mijn zusje van haar werk op te halen. En hoewel Göteborg de op één-na-grootste stad van Zweden is, heb ik op vrijdagmiddag nergens in de file gestaan. Ondanks dreigende file-bordjes boven de weg.

Een paar hoogtepuntjes:

– Er was een nieuwe Ik Vertrek!
– We hebben Känn Ingen Sorg gekeken, een film gebaseerd op de muziek van Håkan Hellström. Mooie film, maar véél heftiger dan ik had verwacht? Al vraag ik me af of ik überhaupt iets verwachtte, maardatterzijde.
– We zijn twee keer met de bus over de Götaälvbron geweest en we leven nog! Jeeee!
– Wie is De Mol? Ja, WIE is dat?!
– Indisch én Tacos
– En vooral ook.. Berzelii Choklad:
Chocolademelk in GöteborgIk weet niet meer hoeveel procent chocolademelk ik had, maar iets van 67% en dan met een soort van smaak van kokos? En daarbij deelden we een merengue/lemoncurd/brownie-gebakje ❤ Dit was in principe ook het belangrijkste agendapunt van mijn bezoek.

Alles bij elkaar heb ik voorlopig wel genoeg grote steden gezien en ben ik blij weer thuis te zijn. Hallo Rust.

Eén gedachte over “Veckosummering #30”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *