Veckosummering #23

Älmhult bij lunchEen week rond de nul graden, meer kan ik bijna niet wensen. Behalve misschien nog minimaal 20 van deze weken. Nou kan ik niet zo ver in de toekomst kijken, maar in ieder geval de komende 10 dagen lijken meer dan in orde.

Voor mijn hardlooprondjes is dat minder goed nieuws, want het is op sommige plekken vrij glibberig en glad door sneeuw en ijslaagjes. Toch heb ik twee keer 6,5km kunnen rennen afgelopen week.

Voor mijn hardlooprondje van vrijdag was er nog wel even PANIEK toen bleek dat mijn eetkamerstoel uit het assortiment was gehaald door Mio. EN IK HEB ER PAS 2 IN HUIS! Aan een tafel voor 4! PANIEKSTRESSHELP!
Dus ik mail Mio, Mio mailt mij binnen 3 (!) seconden terug dat ik daarvoor naar de dichtstbijzijnde winkel moet. Dat kan niet, dus ik bel de dichtstbijzijnde Mio en die zegt: ‘Ja, de zwarte Nils is uit het assortiment. -stilte- -nog meer stilte- Maar we hebben nog 3 showmodellen. Zal ik er 2 voor je reserveren?’

En toen reed ik zaterdagochtend over een lege weg door een sneeuwlandschap met zonder elanden naar Kristianstad om 2 stoelen te halen. En een plant. En een halloumiburger Want zo vaak ben ik niet in de buurt van een Max.

En naast dit alles heb ik ook nog mijn laatste verhuisdozen uitgeruimd en opgeruimd. De gordijnen van mijn woonkamer ingekort. De administratie van afgelopen maand bijgewerkt en een heleboel opgeruimd, gewassen en gestofzuigd. En Wie is de Mol? gekeken natuurlijk.
Wat een bizar seizoen, nu al.

2 gedachten over “Veckosummering #23”

  1. Sportief allemaal en veel energie!!! Hier is het 3 graden. Bah.
    Groet Leks.
    ( De zonnebloemen bloeien nog steeds en de rozijnen zijn gevonden. )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *