Veckosummering #19

Ik vraag me nu al af hoe ik #20 moet gaan schrijven, maar dat zien we over een week wel. Over een week ben ik namelijk nog maar net in Nederland en ben ik ook alweer mijn tas én Milla aan het inpakken om terug te reizen.

Voor deze week heb ik drie onderwerpen:

Onderwerp 1.
Afgelopen donderdag heb ik mij en een collega door een halve (hele?) sneeuwstorm naar een kerstfeest gereden en weer naar huis. Zowel wijzelf als mijn auto hebben het overleefd en dat is toch een fijn idee.

Onderwerp 2.
In Nederland smeerde ik zo weinig boter als mogelijk op mijn brood, maar hier kan ik ook gewoon ALLEEN MAAR boter op mijn brood eten. Ik heb hier even over nagedacht en ik denk dat het aan twee dingen ligt. Allereerst is vrijwel alle boter hier gezouten en dat is sowieso lekker. En op de tweede plaats is het brood hier niet echt smakelijk, dus je kan niet om de boter heen.

Onderwerp 3.
KillebergIk bedacht me tijdens een wandeling dat dit (↑) wellicht raar klinkt als plaatsnaam buiten Zweden. Beetje agressief wellicht? In ieder geval, je spreekt dit uit als ‘sjielleberj’. En de naam komt van een of andere oude boerderij uit 1871. Die boerderij is er niet meer, maar dat is niet zo gek, want ER IS SOWIESO NIKS HIER HAHAHAHA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *