Veckosummering #17

Deze week had ik bezoek uit Nederland. En waar ik bezoek schreef, bedoelde ik dat mijn privéchauffeur over kwam om mij van kerstmarkt naar kerstmarkt te rijden. En ook van de IKEA naar de koopjeshoek-IKEA en door naar het IKEA Museum. En weer terug.
In het IKEA MuseumKijk maar, hier waren we in het museum met een heuse audiotour.

Verder hebben we onze eigen nougat gemaakt, een kerstboom gekocht en opgetuigd, veel te veel kerstboomverlichting gekocht en ook een deel weer teruggebracht, een pepparkakshus opgebouwd, twee supermarkten bezocht, geen elanden geaaid en ook geen kattendag bezocht. Het waren fijne dagen, waarin ik zelfs ook een beetje heb kunnen uitrusten.

Van mij mag vorige week wel op repeat, maar dat werkt zo niet. Morgen is er nog op eigen initiatief een kleine Sinterklaasviering op kantoor (al weet de rest op het kantoor dat nog niet, ha!) en dat is mooi, want dan kunnen we Sinterklaas voor dit jaar afsluiten en hoef ik me niet meer schuldig te voelen dat ik al twee weken kerstmuziek luister.

Welcome to Christmas from hell yeahyeahyeah

4 gedachten over “Veckosummering #17”

  1. Was je blog even vergeten, maar ben weer helemaal bij. Je schrijft zo humoristisch. En wat fijn voor je dat het steeds kouder wordt! 😉

  2. Leuke foto 😉 Ik kom snel weer langs! Dan rijden we naar snömarknader, Nyårsmarknader, Våffelmarknader, Kanelbullarmarknader, Påskmarknader, Pingstmarknader, majfestmarknader, midsommermarknader, glassmarknader, vattenmarknader, höstlövmarknader, midvintermarknader, …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *