Veckosummering #15

Zaterdag Uitzicht van zaterdag (en zondag)

De weken blijven voorbij vliegen en de zon zie ik steeds minder. Zo merkte ik vanochtend pas rond 10 uur tijdens een ontruiming (brandoefening?) dat alle bomen wit waren. Volgens mij zijn ze dat nog steeds, maar omdat het al zo schemerde op weg naar huis, het was immers al 16 uur geweest, heb ik er niet meer van kunnen genieten. Maar ik heb wel mijn eerste hele week in mijn nieuwe huisje overleefd, dus tijd voor een evaluatie in 3 drie woorden-vragen:

Hoe is het? Het is goed! Het is een fijn huisje, die niet alleen mooi bij mijn auto past, maar ook bij mijzelf. Ik word elke dag steeds een beetje blijer als ik thuiskom

Is het af? Ehh, nee. Het is leefbaar, maar het is nog niet bepaald aangekleed en opgeruimd. Vooral de werk-/logeerkamer is chaotisch en ook mijn kleedkamer kan nog wel wat aandacht gebruiken.

Hoe nu verder? Ik hoop dat ik van de week wat tijd en energie over heb om extra planken voor mijn kleedkamer te kopen. Dan kan ik daar de boel verder inrichten, zodat ook de werk-/logeerkamer opgeruimd kan worden. Daarnaast moet IKEA Fynd (dé koopjeshoekvestiging van IKEA) even normaal doen en het door mij gewenste kleed verder afprijzen. Tack på förhand.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *