Veckosummering #13

Na weer een week vol trainingen -houdt het dan nooit op?! Jawel hoor, dit was de laatste week-, ben ik vrijdagmiddag in mijn auto gestapt om het weekend een stukje noordelijker door te brengen. De eerste 100 km reed ik door het bos, daarna werd het landschap nog veel mooier maar kon ik er niks meer van zien. Volgens mijn TomTom was het om 16.20u al tijd voor de nachtstand en daar was ik het wel mee eens. Om 18.30u ben ik in Göteborg aangekomen en het daarop volgende uur heb ik samen met mijn zusje een parkeerplek gezocht. Altijd leuk, het echte stadsleven is dat.

Zaterdag zijn we vroeg op pad gegaan, want we hadden beide een behoorlijke verlanglijst. Na Mio, Elgiganten en Clas Ohlson kwamen we precies rond lunchtijd aan bij IKEA. Waar IEDEREEN op dat moment ook aan was gekomen. Het was ellendig, vooral omdat we erachter kwamen dat we beter naar de andere IKEA van Göteborg konden gaan.
IKEA op zaterdagMaar we hebben het overleefd. Om 17u waren we weer thuis met een stofzuiger, een boormachine, 4 eetkamerstoelen en een vloerkleed. De rest zou op zondagmiddag geleverd worden bij mijn zusje. Inmiddels heb ik zelf ook een bestelling geplaatst en die verwacht ik vrijdag.

Zondag hebben we nog genoten van het frukostbuffé van Café No. 77 en na een potje Mastermind ben ik weer in de auto gestapt. Nu is het vooral aftellen naar donderdag en vrijdag. Eindelijk naar mijn nieuwe huisje en mijn kacheltje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *