#228

Die vakantieweken zijn altijd lastige weken als het gaat om te onthouden dat het dinsdag is. Dat wordt nog wat als ik straks een jaar thuis zit en alle dagen ineen gaan vloeien.

Afgelopen vrijdag heb ik in ieder geval de laatste werkdag van het jaar gehad en tegelijkertijd ook de laatste werkdag van komend jaar besproken. Als alles zo blijft zoals het nu is, zal ik nog tot en met 10 februari werken. Dat zijn nog 27 werkdagen. Of eigenlijk 27 halve werkdagen, want ik kan me niet voorstellen dat ik opeens al mijn energie nog terugkrijg van de baby voor ‘ie naar buiten komt.

#228

Mijn werkkamer is afgelopen week weer een beetje voller komen te staan met alles wat we verzamelen voor de komst van de bebis. Ik denk dat we al aardig compleet zijn, maar eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee of dat ook echt zo is. We hebben in ieder geval de mogelijkheid om de baby mee te nemen naar huis in de auto. En dan zien we thuis wel weer verder.

Maar dat is over twee maanden pas.

Eerst komende week mijn zusje maar weer ophalen in Göteborg voor een herhaling van de kerst van vorig jaar met ons drieën. Of vieren. Of vijven. Ligt eraan wie je allemaal mee wilt tellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *