#212

Als je mijn jaarsamenvatting van gisteren hebt gelezen, begrijp je misschien waarom ik 1) zo ongelooflijk weinig heb gedaan afgelopen weken en 2) van alles aan het vergeten ben.

Het waren moeilijke weken voor mijn blog. Wat valt er te zeggen als je constant misselijk bent en je eigenlijk alleen maar op bed of op de bank kan liggen. Buiten werktijden om, want dan zat/hing ik wel gewoon aan tafel. Want ja, werk ging gewoon door natuurlijk. Gelukkig voornamelijk vanuit huis. Maar genoeg daarover.

Afgelopen weekend waren we weer naar Kristianstad. Weer voor de opticien, maar nu om een nieuw setje lenzen op te halen. En komend weekend moet ik wéér terug, om te kijken of het nieuwe setje bevalt. Daarna ben ik wel klaar met de opticien voor het komende jaar. Om te vieren dat ik zin had in sushi, of eigenlijk, überhaupt zin had om íets te eten, had ik op de terugweg babyveilige sushi gekocht. En het was lekker en ik kreeg het op, een mijlpaal als je het mij vraagt. Misschien moet ik dat komend weekend ook herhalen, al wordt de blog dan wel weer saai. Maar dat is dan maar zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *